[ad_1]
Nic Stevens LIVE at Springboks Blues!

Sy verhoognaam Nic Stevens is te danke aan die feit dat sy eerste CD in Engels was en in opdrag van sy platemaatskappy moes hy ‘n Engelse naam hê. Hy het egter oorgeskakel na Afrikaanse musiek en sukses behaal met treffers soos “Jonkbly”, “Dis altyd lente” en “Toeter Skoeter”.

Hy het ook ‘n briljante “tribute” album vrygestel en ook konsterte aangebied onder die titel “Nic Stevens sing die musiek van Brian Adams”. Met sy lewenslustige optredes is hy immergewild onder jonk en oud. Deur die jare is hy genomineer vir verskeie toekennings en sy CD’s is gereeld onder die top verkopers.

NO COVER CHARGE 🙂

Age restriction: Children welcome in the restaurant, but not in the gambling area & bar & no children under the age of 12 permitted at shows / performances.

To book / reserve a table: Call (021) 854-7787 / 072 722 68 90 / send an e-mail to springbokblues@gmail.com

You like Springbok Blues
[ad_2]

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *